Fabrice Tardieu runner

Luxe Schoenenmerk Fabrice Tardieu Heeft Een Nieuwe Runner Gelanceerd

Het luxe schoenenmerk Fabrice Tardieu uit Miami heeft een gloednieuwe collectie runners gelanceerd. Check de must-have luxe runner snel.
Fabrice-Tardieu-runner-mannenstyle.jpg

De handgemaakte sneakers van luxe label Fabrice Tardieu stonden vorige zomer al in de spotlight. Nu heeft het merk uit Miami iets nieuws: de Fabrice Tardieu Runners.

Designer Fabrice Tardieu is in ‘het wereldje’ geen onbekende. De voormalig Giorgio Armani-agent ligt al bij de grote luxe warenhuizen en bedient namen als Will Smith, Karim Benzema, Lewis Hamilton en P. Diddy. Dat dit niet zonder reden is, zien we aan zijn allernieuwste creatie.

De Fabrice Tardieu Runners zijn dé sportieve optie voor hen die graag iets extra’s willen in termen van kwaliteit en uitstraling. Zelf zegt het merk het volgende:

“Het idee om een runner collectie te maken ontstond niet alleen op persoonlijk niveau, maar vooral ook dankzij feedback van onze klanten: de roep om een functionele, maar toch zeer speciale schoen, die qua sfeer past binnen een relaxte luxe lifestyle.”

Het woord ‘laid back’ is overigens essentieel, want de runners zijn comfortabel en luxe, dankzij de materialen die worden gebruikt in combinatie met het geavanceerde vakmanschap.

Het is daarbij interessant om te weten dat de FT Runners ‘inside out’ worden gebouwd. Dit betekent dat eerst het comfort binnenin wordt ontwikkeld met behulp van de binnenzool, extra kussens e.d. – de runners zijn dankzij grondig testen daadwerkelijk geschikt voor hardlopen en lange wandelingen – waarna het design rondom strak wordt vormgegeven. Hadden we trouwens al gezegd dat de schoenen handgemaakt worden in Italië?

Fabrice-Tardieu-runner-mannenstyle-1.jpg

In het design zien we trouwens de ‘signature’ rits en dubbele veters terug in het midden van de sneaker. Deze zagen we eerder bij de Stan en Maximilian schoenen. Het typische Fabrice Tardieu ontwerp is vervolgens voltooid met leren veters, leren binnenzool, etc.

De luxe uitstraling die je bij Miami’s jetset verwacht is duidelijk terug te zien in de tijdloze runner, zoals bij de runners met ‘crocodile print’ leder.

Fabrice-Tardieu-runner-2017-1.jpg

Qua prijs zit Fabrice Tardieu in een fraaie hoek met labels als Lanvin, Balenciaga, DSquared2 en Gucci. Qua design, getoetst comfort en gebruikte materialen is dat overigens erg interessant. Helemaal als je naar de luxe runner-modellen van andere merken kijkt. Je komt dan namelijk al snel op een paar honderd euro meer uit. De Fabrice Tardieu Runner is verkrijgbaar vanaf $325, zo’n 275 euro.

De ‘laid back luxury lifestyle’ Fabrice Tardieu runners zijn voor ons in Nederland momenteel het best te bestellen via de officiële website. Het label is bezig met retailers in Europa, dus wees vooral de anderen voor en bestel jouw paar vandaag nog online.

Stay tuned voor meer Fabrice Tardieu nieuws!

Related posts: